Jídelní Lístek                              

 

         
      Studené české lahůdky    
     Domácí tlačenka s cibulkou a octem   69,-
     Utopenci s hltem piva
  69,-
     
   
      Teplé české lahůdky    
 Ostré vuřty na černém pivu
  79,-
 Opečená klobása z naší udírny   
  79,-
 Teplé domácí uzené     
  89,-
 
 
  Polévky
 
  Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi 
  35,-
  Další polévky dle denní nabídky
 
 
 
  Klasika
 
300g   Vepřová krkovice, čerstvý křen
  189,-
300g   Vepřová kotleta, restovaný špek
  189,-
200g   Plátky vepřové panenky, pepřový dip   179,-
200g   Grilovaný kuřecí steak, houbový dip                     
  169,-
200g   Rožeň z vepřové panenky, bacon dip
  179,-

200g

  Rožeň z kuřecích stehen, brusinkový dip
  169,-
200g
  Rožeň z hovězích jater, tatarská omáčka
  139,-
      Gurmánské "gastro" pecky    
1kg   Pečená marinovaná žebírka na medu s křenem a hořčicí   189,-
200g   Hovězí tatarák - míchat/nemíchat, 6ks topinek
  149,-
200g   Smažená vepřová krkovička
  149,-
150g   Loupežník, Ďáběl, Katův šleh, Krakonošův oheň atd...
  139,-
150g   Smažený sýr, tatarská omáčka
  98,-
 
 
  Přílohy
  Pečivo
 15,-
  Bramboráčky 4 ks
 45,-
  Domácí hranolky
35,-
  Pečený brambor
35,-
  Šťouchaný brambor
 35,-
  Vařený brambor
 25,-
  Grilovaná zelenina
 45,-
  Dušená zelenina
  45,-
  Dipy
  Tatarská
 25,-
  Pepřová
 35,-
  Sýrová
 35,-
  Bacon pikant
35,-
      Brusinková 35,-
  Salátový bar
 Od 11:00 denně čerstvá zelenina dle sezónní nabídky
 Salátová miska 65,-
  Moučníky (Deserty)
 Palačinky se zmrzlinou a domácí smetanou 65,-
 Lívanečky s borůvkami a zakysanou smetanou 65,-
     Zmrzlinový pohár s borůvkami
  65,-
  Curraso grill (zimní měsíce)

 Churraso je způsob přípravy různých druhů mas, především pak hovězího, ve speciálním grilu,

  který opéká velké či malé kusy nabodnuté na speciálním špízu. Maso se během opékání průbě

 žně okrajuje. Tento způsob stravování pochází z jihoamerických pastvin, kde tzv. „Gaučové“,

  jihoameričtí kovbojové – pastevci, tímto způsobem připravovali maso u ohniště.

  Venkovní gril a udírna
 Dle denní nabídky našich řeznických mistrů...