Jídelní Lístek                              

 

         
      Studené české lahůdky    
     Domácí tlačenka s cibulkou a octem   69,-
     Utopenci s hltem piva
  69,-
     
   
      Teplé české lahůdky    
 Ostré vuřty na černém pivu se zeleninou
  79,-
 Opečená klobása z naší udírny s křenem a hořčicí  
  79,-
 Teplé domácí uzené s čerstvým křenem a hořčicí    
  89,-
 
 
  Polévky
 
  Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi 
  35,-
  Další polévky dle denní nabídky
 
 
 
  Klasika
 
300g   Vepřová krkovice s čerstvým křenem
  189,-
300g   Vepřová kotleta s restovaným špekem
  189,-
200g   Marinované plátky vepřové panenky s pepřovým dipem   189,-
200g   Grilovaný kuřecí steak s houbovým dipem                     
  179,-
200g   Rožeň z vepřové panenky s šalotkou
  189,-

200g

  Rožeň z kuřecích stehen na čerstvých bylinkách
  179,-
 
 
   
      Gurmánské "gastro" pecky    
1kg   Pečená marinovaná žebírka na medu s křenem a hořčicí   189,-
150g   Hovězí tatarák - míchat/nemíchat, 6ks topinek
  149,-
200g   Smažená vepřová krkovička
  149,-
150g   Loupežník, Ďáběl, Katův šleh, Krakonošův oheň atd...
  149,-
150g   Smažený sýr, tatarská omáčka
  119,-
 
 
  Přílohy
  Pečivo
 20,-
  Bramboráčky 4 ks
 49,-
  Bramborové hranolky
45,-
  Pečený brambor
40,-
  Šťouchaný brambor
 40,-
  Vařený brambor
 35,-
  Grilovaná zelenina
 55,-
  Dušená zelenina
  55,-
  Dipy
  Tatarská
 25,-
  Pepřová
 35,-
  Sýrová
 35,-
  Bacon pikant
35,-
      Brusinková 35,-
  Salátový bar
 Od 11:00 denně čerstvá zelenina dle sezónní nabídky
 Salátová miska 69,-
  Moučníky (Deserty)
 Palačinky se zmrzlinou a domácí smetanou 69,-
 Lívanečky s borůvkami a zakysanou smetanou 69,-
     Zmrzlinový pohár s borůvkami
  65,-
  Curraso grill (zimní měsíce)

 Churraso je způsob přípravy různých druhů mas, především pak hovězího, ve speciálním grilu,

  který opéká velké či malé kusy nabodnuté na speciálním špízu. Maso se během opékání průbě

 žně okrajuje. Tento způsob stravování pochází z jihoamerických pastvin, kde tzv. „Gaučové“,

  jihoameričtí kovbojové – pastevci, tímto způsobem připravovali maso u ohniště.

  Venkovní gril a udírna
 Dle denní nabídky našich řeznických mistrů...


 

Joomla 3.0 Templates - by Joomlage.com   vytvořeno a spravováno  lmcomp