Jídelní Lístek                               

 

         
      Studené české lahůdky    
     Selská tlačenka s cibulkou a octem   69,-
     Utopenci s hltem piva
  69,-
     
   
      Teplé české lahůdky    
     Ostré vuřty na černém pivu
  69,-
     Opečená klobása z naší udírny   
  69,-
     Teplé domácí uzené     
  79,-
     
   
      Polévky
   
      Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi 
  35,-
      Další polévky dle denní nabídky 
   
     
   
      Klasika
   
300g     Hovězí loupaná plec, pepřový dip
  229,-
250g     Vepřová krkovice, čerstvý křen
  189,-
200g     Rožeň z vepřové panenky   189,-
200g     Plátky vepřové panenky, houbový dip                     
  179,-
250g     Vepřová kotleta, restovaný špek
  179,-

200g

    Grilovaný kuřecí steak, gorgonzola dip
  169,-
     
   
      Gurmánské "gastro" pecky    
1kg     Pečená marinovaná žebírka na medu s křenem a hořčicí   189,-
200g     Hovězí tatarák - míchat/nemíchat, 6ks topinek
  149,-
150g     Smažená vepřová krkovička, domácí bramborový salát
  149,-
150g     Loupežník směs, Ďábělská směs, Katův šleh, hranolky
  149,-
150g     Smažený sýr, tatarská omáčka
  98,-
     
   
      Přílohy
   
      Čerstvé domácí pečivo
   15,-
      Domácí hranolky
   35,-
      Pečený brambor
  35,-
      Vařený brambor
   25,-
      Šťouchaný brambor
   35,-
      Grilovaná zelenina
   45,-
      Dušená zelenina
   45,-
     
   
      Dipy
   
      Tatarská
   25,-
      Pepřová
   35,-
      Sýrová
   35,-
      Brusinková
   35,-
         
      Salátový bar    
     Od 11:00 denně čerstvá zelenina dle sezónní nabídky    
     Salátová miska   65,-
         
      Moučníky (Deserty)    
     Palačinky se zmrzlinou a domácí smetanou   65,-
     Lívanečky s borůvkami a zakysanou smetanou   65,-
     Zmrzlinový pohár s borůvkami
  55,-
         
      Churraso grill (zimní měsíce)    
   

 Churraso je způsob přípravy různých druhů mas, především pak hovězího, ve speciálním grilu,

  který opéká velké či malé kusy nabodnuté na speciálním špízu. Maso se během opékání průbě -

 žně okrajuje. Tento způsob stravování pochází z jihoamerických pastvin, kde tzv. „Gaučové“,

  jihoameričtí kovbojové – pastevci, tímto způsobem připravovali maso u ohniště.

   
         
      Venkovní gril a udírna    
     Dle denní nabídky našich řeznických mistrů...    


 

Joomla 3.0 Templates - by Joomlage.com   vytvořeno a spravováno  lmcomp